4. ve 37. program arasındaki süreçte, Toprak Ana programı destekçileri olan "Istanbul'a organik ürün sağlayan çiftçiler, temsilcileri, destekçileri..."

Istanbul'a gelen organik ürünlerin halen büyük bölümünün halk ile buluşturulduğu '% 100 Ekolojik Halk Pazarı' projesini hayata geçiren Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği ve Şişli Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz.

Çiftçilerimiz ve onların destekçileri olan Melis, Erkan, Saim, Tolgay, Tunç ve Yusuf'a da teşekkürlerimizi sunuyoruz.

25 Kasım 2007 Pazar

Şeref Şen


Ambar Ekolojik ürünler firmasında yetkiliyim. Organik ürünlerle ilgili çok iyi bir potansiyele sahibiz. İlerde daha da iyi olacak. Pazarların artmasını içtenlikle istiyoruz. Ama sağlıklı bir şekilde artmasını; altyapının güzel bir şekilde düzenlenip, üretimin güzel bir seviyeyi gelmesinden sonra pazarların artmasını düşünmek gerekiyor. 10-12 yıldır yapılan üretim, son 2 yıldır bir ivme gösterdi. Bundan sonra daha da güzel olacak. Türkiye’de oturmuş bir organik üretim ve tanıtımımız yok. Güzel bir birlikten çok güzel şeyler doğar. Bu bir kooperatif olabilir, dernek olabilir, örgütlenme olabilir. Bireysel olarak başarmak çok güç, bu her işte böyle. Birlik şart. Temiz kalplerle yapılacak her şey güzeldir.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

isminiz dikkatimi çekti. bende Şeref ŞEN